Voor Ouders

Veel ouders vragen zich af wat hun zoon en/of dochter doet op het internet. En dus willen ouders ook weten of Knups geschikt is voor hun zoon en/of dochter. Deze pagina is voorzien van alle informatie die je als ouder wilt weten. Op deze manier hopen wij op een snelle en effectieve manier alle bezorgde ouders te informeren over onze website. Indien uw vraag er niet tussen staat, kunt u contact opnemen met het algemene E-Mail adres.

Vertoont Knups 18+ materiaal?

Nee, wij vertonen geen seksueel of schokkend materiaal op onze website. Het kan wel eens gebeuren dat enige licht seksuele dingen op deze website belanden, hierbij grijpen wij dan ook niet in aangezien wij vinden dat al onze leden tenminste enige vrijheid moeten hebben. Mocht het geplaatste materiaal te grof zijn of mocht het onze regels overtreden, zullen wij onmiddelijk overgaan tot verwijdering van dit materiaal.

Heeft Knups een bepaalde leeftijdsgrens?

Nee, Iedereen is welkom op onze website. Van jong tot oud.

Hoe handhaven jullie de door jullie opgestelde regels?

Dit wordt gedaan doormiddel van onze crew (Het Knups Team), zij doen dagelijks goed hun best om ervoor te zorgen dat alle regels tot op het laatste puntje worden nageleefd. Indien de regels worden overtreden, wordt het desbetreffende lid op de hoogte gesteld van zijn of haar fout en wordt er een waarschuwing gegeven. Bij meerdere waarschuwingen kan een lid worden verbannen uit het forum.

Hopelijk hebben wij u met de pagina voldoende geinformeerd. Als u nog vragen heeft kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.