Online games

Zoals je weet zijn er ongelooflijk veel spelletjes op het internet te vinden, je ziet door het bomen het bos niet meer. Daarvoor hebben wij deze pagina gemaakt. Op de Online Games pagina van Knups vind je een selectie van de populairste, leukste en de meeste verslavende online spelletjes! De spelletjes zijn geschikt voor alle leeftijden. Klik op het plaatje van een spel om te beginnen of kies uit de snelkiezer hieronder een spel. Doordat Flash dit jaar stopt met de ondersteuning van hun player, waren wij genoodzaakt om bepaalde spellen te vervangen of zelfs te verwijderen. Veel plezier!

Online games

Ballen schieten 1.0

Het is hier de bedoeling om 3 balletjes van dezelfde kleur bij elkaar te brengen, waarna ze verdwijnen. Je kunt richten en schieten met de muis. Zodra je 1 kleur helemaal hebt weggespeeld komt hij niet meer terug. Hoe langer je er mee bezig bent, hoe lastiger het wordt. Succes!

Klik hier om Ballen Schieten 1.0 te spelen.

Helicopter: Helikopter Spel

Vlieg met de helikopter om de opstakels heen en probeer zo ver mogelijk te komen! Hoe verder je komt, hoe lastiger het wordt.

Door de linkermuisknop vast te houden stijg je. Zodra je de linkermuisknop weer loslaat zakt de helikopter weer. Succes!

Klik hier om Helicopter: Helikopter Spel te spelen.

Space Invaders

Space Invaders is een vaste shooter waarin de speler een laserkanon bestuurt door het horizontaal over de onderkant van het scherm te bewegen en te schieten op aflopende aliens. Het doel is om vijf rijen van elf vreemdelingen te verslaan - hoewel sommige versies zijn voorzien van verschillende nummers - die horizontaal heen en weer bewegen over het scherm als ze naar de onderkant van het scherm. De speler laser kanon is gedeeltelijk beschermd door verschillende stationaire verdediging bunkers - het aantal ook verschilt per versie - die geleidelijk worden vernietigd van boven en onder door ontploffingen van de vreemdelingen of de speler.

Klik hier om Space Invaders te spelen.