De leukste online games hebben wij bij elkaar gezet!
 

Zoals je weet zijn er ongelooflijk veel spelletjes op het internet te vinden, je ziet door het bomen het bos niet meer. Daarvoor hebben wij deze pagina gemaakt.

 

Op de Online Games pagina van Knups vind je een selectie van de populairste, leukste en de meeste verslavende online spelletjes!

 

De spelletjes zijn geschikt voor alle leeftijden. Klik op het plaatje van een spel om te beginnen of kies uit de snlekiezer hieronder een spel. Veel plezier!

 

Snelkiezer

Bubbles: Ballen Schieten

Het Klik Spel

Helicopter: Helikopter Spel

Grid16

Onslaught: Toren Verdedigen

Goldminder: Goudmijn spel

Oermens Gevecht

CubeField

Treasure of Cutlass Reef

 
Bubbles: Ballen Schieten
 
Bubbles: Ballen Schieten Het is hier de bedoeling om 3 balletjes van dezelfde kleur bij elkaar te brengen, waarna ze verdwijnen.

Je kunt richten en schieten met de muis.

Zodra je 1 kleur helemaal hebt weggespeeld komt hij niet meer terug. Hoe langer je er mee bezig bent, hoe lastiger het wordt. Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Ballen Schieten te spelen
 
Het Klik Spel
 
Het Klik Spel Dit is wel een heel lastig spelletje, maar daardoor niet minder leuk! De besturing gaat met de muis, door te klikken in het spel.

Door te klikken op de plek waar je het balletje heen wilt, schuift het balletje op. Hoe verder je in het spel komt, hoe moeilijker het wordt!

Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Het Klik Spel te spelen.
 
Helicopter: Helikopter Spel
 
Helicopter: Helikopter Spel Vlieg met de helikopter om de opstakels heen en probeer zo ver mogelijk te komen! Hoe verder je komt, hoe lastiger het wordt.

Door de linkermuisknop vast te houden stijg je. Zodra je de linkermuisknop weer loslaat zakt de helikopter weer. Succes!

Klik hier of het plaatje om
Het Helicopter spel te spelen.
 
Grid16
 
Grid16 Probeer niet in paniek te raken in dit spel, want deze game bestaat uit maar liefst 16 kleinere spellen! Houd je vingers op de pijltjestoetsen van je toetsenbord en maak je klaar! Je krijgt elke keer een ander spelletje te zien wat je moet besturen met de pijltjestoetsen.

Je kunt elk spelletje maar kort spelen voordat je weer doorgaat naar het volgende spel. Het hele spel kun je luisteren naar goede muziek en na een tijdje weet je precies hoe de spelletjes gaan. Maar pas op! Grid16 gaat steeds sneller! Na een paar spelletjes wordt de snelheid verhoogd en moet je sneller reageren. Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Grid16 te spelen.
 
Onslaught: Toren Verdedigen
 
Onslaught: Toren Verdedigen Toren verdedigen, Onslaught, een erg verslavend en misschien ook nog wel lastig spel. Zeker de eerste paar keren zal het je niet helemaal lukken, maar na een beetje oefening gaat het steeds beter.

Elke ronde komen er voorwerpen langsrijden over het weggetje, deze moet je proberen kapot te schieten. Elke ronde worden deze voorwerpen weer wat sterker en zijn ze lastiger te verslaan.

Je hebt keuze uit een aantal wapens en deze wapens kun je ook weer verbeteren. In het begin is het een beetje lastig om uit te voeten te komen met het spel, maar het is erg verslavend. Veel plezier!

Klik hier of op het plaatje om
Toren Verdedigen te spelen.
 
GoldMiner: Goudmijn Spel
 
Goldminer: Goudmijn Spel Je werkt in de goudmijn en moet met het takel apparaat de stukken goud, zakken en diamanten omhoog te krijgen. Probeer niet de stenen mee naar boven te nemen, deze zijn heel weinig waard.

Door op het pijltje naar beneden te drukken gaat je kabel naar beneden. Met het pijltje omhoog gooi je een dynamiet naar beneden.

Zorg dat je elk level zoveel mogelijk geld verdient om door te gaan naar het volgende level. Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Het Goudmijn Spel te spelen.
 
Oermens Gevecht
 
Oermens Gevecht In dit spel strijden 2 volken tegen elkaar.

Probeer een goed leger te maken en zorg ervoor dat je tegenstander niet in de buurt van jouw gebouw komt!

In het spel kun je verschillende upgrades uitvoeren en zelfs evolueren. Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Oermens Gevecht te spelen.
 
CubeField
 
CubeField Het is de bedoeling om met het "vliegtuigje" zo ver mogelijk te komen zonder de blokjes aan te raken.

Je stuurt met de pijltjestoetsen en met de "P" kun je het spel pauzeren.

Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Cubefield te spelen.
 
Treasure of Cutlass Reef
 
Treasure of Cutlass Reef Je bent een schip uit de middeleeuwen, met beperkte munitie.

Met de spatiebalk kun je kanonskogels afvuren op andere schepen en zodra je dichtbij een schipkomt, ga je een gevecht aan. Na elk level kun je upgrades kopen voor je schip voor de volgende levels. Succes!

Klik hier of op het plaatje om
Treasure of Cutlass Reef te spelen.