Freeware - Gratis Software
 

Knups bied een collectie gratis software aan die gebruikt mag worden door iedereen. Voornamelijk de handigste freeware wordt getoond.

 

 
Uneraser - Verloren Bestanden Terughalen!
 

Verloren Bestanden Terughalen!

U hoeft u nooit meer druk te maken over verloren bestanden met Uneraser! Uneraser is een programma dat verwijderde bestanden terug kan halen, mits er geen andere data op uw harde schijf is bijgekomen.

 

Heeft u een bestand verwijderd wat u eigenlijk nog nodig heeft, maar is de prullenbak leeg? Zorg dan dat u geen aanpassingen meer doet aan het systeem. Zo word de verloren data niet overschreven met andere gegevens. Gebruik Uneraser om het terug te vinden op de plek waar u het verwijdert heeft.

 

Let op: dit programma is alleen Engelstalig!

Website - Download

 
CCleaner - PC sneller maken!
 

CCleaner is een programma ontwikkelt om uw computer schoon te houden van bestanden die het systeem vertragen. Het verwijdert alles van onzichtbare tijdelijke internet bestanden tot uw prullenbak.

 

Vind u dat uw PC sneller kan? Dan is dit programma zeker het proberen waard. U kunt zelf instellen wat u wilt behouden en wat u wilt verwijderen. Door middel van een gebruikersvriendelijk overzicht bepaald u wat er gebeurd!

 

Website - Download

 
TrueCrypt - Een slot op uw bestanden!
 

Bestanden beveiligen

Zitten anderen steeds weer in uw bestanden te neuzen? Wilt u hier een wachtwoord op zetten? Dan kunt u beginnen met TrueCrypt. TrueCrypt is een programma dat een slot op een virtuele speler zet. In deze virtuele speler zet u de bestanden. Deze virtuele speler kan alleen worden gezien door middel van TrueCrypt, en is gecodeerd.

 

Er is een uitgebreide (Engelstalige) tutorial te vinden op de site van TrueCrypt zelf. Hierin word uitgelegd wat u precies moet doen om uw bestanden te beveiligen. Klik hier om deze tutorial te bekijken.

 

Let op: TrueCrypt is alleen Engelstalig!

Website - Download