Informatie voor ouders
 

Waarom deze pagina?

Veel ouders vragen zich af wat hun zoon en/of dochter doet op het internet. En dus willen ouders ook weten of Knups geschikt is voor hun zoon en/of dochter. Deze pagina is voorzien van alle informatie die je als ouder wilt weten. Op deze manier hopen wij op een snelle en effectieve manier alle bezorgde ouders te informeren over onze website. Indien uw vraag er niet tussen staat, kunt u contact opnemen met het algemen E-Mail adres.

 

Vertoont Knups 18+ materiaal?

Nee, wij vertonen geen seksueel of schokkend materiaal op onze website. Het kan wel eens gebeuren dat enige licht seksuele topics op ons forum belanden, hierbij grijpen wij dan ook niet in aangezien wij vinden dat al onze leden tenminste enige vrijheid moeten hebben. Mocht het geplaatste materiaal op het forum te grof zijn of mocht het onze regels overtreden, zullen wij onmiddelijk overgaan tot verwijdering van dit materiaal. Ook zal het desbetreffende lid een waarschuwing krijgen.

 

Heeft Knups een bepaalde leeftijdsgrens?

Nee, Iedereen is welkom op onze website. Van jong tot oud. Het forum kan voor jonge kinderen wat lastig zijn om mee uit te voeten te komen, hier bieden wij geen ondersteuning op.

 

Knups is geschikt voor Alle Leeftijden

 

Kan ik zelf ook lid worden?

Om 18+ inhoud (spam) gepost door bots te beperken hebben wij besloten registratie op het forum te sluiten. Dit houd in dat u op dit moment geen lid kan worden van Knups.nl. Echter kunt u natuurlijk wel dagelijks uw dingetje doen op Knups, de rest van de site is wel beschikbaar.

 

Mijn zoon / dochter heeft zich aangemeld maar ik wil dit niet, kunnen jullie hem / haar verwijderen?

Ja, dit is geen enkel probleem. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

 

Hoe handhaven jullie de door jullie opgestelde regels?

Dit wordt gedaan doormiddel van onze crew (Het Knups Team), zij doen dagelijks goed hun best om ervoor te zorgen dat alle regels tot op het laatste puntje worden nageleefd. Indien de regels worden overtreden, wordt het desbetreffende lid op de hoogte gesteld van zijn of haar fout en wordt er een waarschuwing gegeven. Bij meerdere waarschuwingen kan een lid worden verbannen uit het forum.

 

 

Hopelijk hebben wij u met de pagina voldoende geinformeerd. Als u nog vragen heeft kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.