NU - Algemeen
Pensioenfondsen waarschuwen voor kortingen in 2020 of 2021
Doordat de financiële positie van een aantal grote pensioenfondsen afgelopen kwartaal is verslechterd, is de kans op verlaging van de pensioenen van veel Nederlanders in 2020 of 2021 groter geworden.
Leger steunt presidentsclaim oppositieleider Venezuela niet
Het Venezolaanse leger heeft in een verklaring laten weten niet achter Juan Guaidó te staan, die zichzelf woensdag benoemde tot president van het land.
Feyenoord dankzij ruime zege op Fortuna naar halve finales KNVB-beker
Feyenoord heeft woensdagavond de halve finales van de TOTO KNVB-beker bereikt. De Rotterdammers waren in De Kuip mede door twee benutte strafschoppen met 4-1 te sterk voor Fortuna Sittard.
Indonesisch huis wordt door water meegesleurd na openzetten dam
Hevige regenval zette een dam in de Indonesische stad Makassar onder druk. De waterkering moest opengezet worden om schade te voorkomen. Dat leidde tot overstromingen, waarbij zeker acht mensen om het leven kwamen.
Zesde arrestatie voor ernstige mishandeling van jongen (14) in Spijkenisse
De politie heeft een zesde verdachte aangehouden voor de mishandeling van een veertienjarige jongen in Spijkenisse. Net als de andere verdachten is hij minderjarig en woonachtig in de Zuid-Hollandse gemeente waar het geweld plaatsvond.
Voorzitter Huis staat State of the Union Trump niet toe tijdens 'shutdown'
De Amerikaanse president Donald Trump zal de State of the Union niet uitspreken zolang de 'shutdown' voortduurt, zegt de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden woensdagavond. Daarmee reageert ze op Trumps plannen om de rede te houden.
Jongens opgepakt voor gewelddadige overval op Ridderkerkse supermarkt
De politie heeft twee verdachten opgepakt voor de gewelddadige overval op een COOP-winkel in Ridderkerk. Het gaat om jongens van vijftien en zestien jaar.
'Oud-advocaat Trump stelt getuigenis in Congres uit na bedreiging familie'
Michael Cohen, de voormalige persoonlijk advocaat van president Donald Trump, heeft zijn publiekelijk getuigenis voor het Amerikaanse Congres uitgesteld. Dat heeft hij volgens zijn adviseur Lanny Davis gedaan na dreigementen van Trump aan het adres van zijn familie.
'Reddingsoperatie Spaanse peuter Julen loopt opnieuw vertraging op'
De reddingsoperatie rond de peuter Julen, die in een boorput is gevallen, heeft woensdag volgens verschillende Spaanse media opnieuw vertraging opgelopen.
Frenkie de Jong verruilt Ajax in zomer voor recordbedrag voor FC Barcelona
Frenkie de Jong maakt na dit seizoen de overstap van Ajax naar FC Barcelona. De overgang, die al enkele dagen in de lucht hing, is woensdag beklonken.
Copyright (c) 2019, NU
Powered by RSSlib