NU - Algemeen
Cannabisactivist doet zelfmoordpoging in Tweede Kamer
Een 65-jarige man uit Groenlo heeft donderdag een zelfmoordpoging gedaan in de Tweede Kamer. Hij sprong van de publieke tribune met een voorwerp om zijn nek dat was vastgebonden aan de tribune.
Virgil van Dijk nieuwe aanvoerder Nederlands elftal
Virgil van Dijk is de nieuwe aanvoerder van het Nederlands elftal, zo heeft bondscoach Ronald Koeman donderdag bekendgemaakt op zijn persconferentie in de Arena.
Persconferentie Koeman in aanloop naar Nederland-Engeland
Ronald Koeman blikt vooruit op zijn eerste wedstrijd als bondscoach van het Nederlands elftal.
Bekijk hier de verkiezingsuitslag van jouw gemeente
Bekijk hier het overzicht van hoe er is gestemd tijdens de gemeenteraadsverkiezingen woensdagavond in Nederland. U kunt per gemeente de volledige uitslag bekijken.
Man overleden nadat hij is beschoten in Schaijk
De politie heeft donderdag een man zwaargewond aangetroffen in een auto in Schaijk. Kort nadat de hulpverlening arriveerde, overleed hij aan zijn verwondingen. Hij is vermoedelijk beschoten.
Europese Unie uitgezonderd van importheffingen VS
De importheffingen die de VS op buitenlands staal en aluminium invoert, zullen niet voor de Europese Unie gelden.
Verdachte van doodschieten Djordy Latumahina vrijgelaten
Tony D., een man die door het Openbaar Ministerie (OM) wordt gezien als een van de schutters bij de zogeheten vergismoord op Djordy Latumahina is donderdag vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Dat laat de rechtbank van Amsterdam weten.
Kabinet gaat 'aftapwet' heroverwegen, tegenstanders hameren op herziening
Het kabinet bereidt zich voor om de zogeheten 'aftapwet' te heroverwegen, nadat bij het referendum woensdag een kleine meerderheid tegen de wet stemde.
CDA grootste landelijke partij, lokalen halen met afstand meeste zetels
Lokale partijen behalen net als vier jaar geleden de meeste zetels tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, blijkt nadat 99,7 procent van de stemmen is geteld. Het CDA blijft de grootste landelijke partij.
Winnaars vieren feest, verliezers likken hun wonden
Woensdag mochten stemgerechtigden naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum voor de Wet op inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Na afloop werd er door partijen feest gevierd, maar uiteraard waren er ook verliezers. Bekijk de mooiste beelden.
Copyright (c) 2018, NU
Powered by RSSlib