NU - Algemeen
KNMI waarschuwt weer voor onverwachte gladheid in hele land
Het KNMI heeft zaterdagavond weer code geel afgegeven voor onverwachte gladheid. Soortgelijke weersomstandigheden zorgden zaterdagochtend voor tientallen gewonden in Friesland en Brabant.
Liveblog Eredivisie: PSV op weg naar simpele thuiszege op ADO
In de Eredivisie staan er zaterdagavond vijf wedstrijden op het programma. PSV ontvangt ADO Den Haag, PEC Zwolle gaat op bezoek bij Willem II, sc Heerenveen speelt thuis tegen NAC Breda, Vitesse brengt een bezoek aan FC Twente en Roda JC treft in Kerkrade VVV-Venlo. Volg de duels in dit liveblog.
Video: Auto in VS rijdt door na arrestatie bestuurder
De politie in de Amerikaanse stad Baltimore probeerde een verdachte bestuurder te stoppen. Na twintig minuten kon de man uit de auto gehaald worden, maar die begon vanzelf weer door te rijden.
'VVD-Kamerlid overtreedt verhuurregels Amsterdam'
VVD-Kamerlid Wybren van Haga heeft een aantal panden onder zijn beheer waar meer huurders wonen dan is toegestaan.
Regering Oostenrijk houdt geen referendum over 'Öxit'
In Oostenrijk komt geen referendum over een eventuele uittreding van het land uit de EU. Dat hebben de twee coalitiepartijen van het nieuwe kabinet van kabinet Sebastian Kurz afgesproken.
Lichaam van verdwenen kok gevonden op terrein van Paleis Soestdijk
De politie heeft zaterdag op het terrein van Paleis Soestdijk het lichaam gevonden van 49-jarige kok Edwin die anderhalve maand geleden spoorloos verdween.
Man overleden die verkleed als SS'er uit Auschwitz ontsnapte
Uit het Duitse vernietigingskamp Auschwitz zijn voor zover bekend 196 gevangenen ontsnapt. De manier waarop de vrijdag in Gdansk overleden Pool Kazimierz Piechowski (98) dat deed, was uniek en maakte hem beroemd. 
'Kredietbanken hanteren te hoge tarieven voor leningen probleemgevallen'
Gemeentelijke kredietbanken hanteren torenhoge tarieven voor leningen die zijn bedoeld voor mensen met financiële problemen. In 132 Nederlandse gemeenten moeten mensen rentes tussen de 12 en 14 procent betalen voor sociale kredieten.
Roemenen lopen massaal uit voor begrafenis van laatste koning
Tienduizenden Roemenen zijn de straat opgegaan om eer te bewijzen aan Michael I, de laatste koning van het land die onlangs op 96-jarige leeftijd overleed. 
Politie heeft nog geen zicht op motief steekpartijen Maastricht
De politie heeft nog geen zicht op het motief voor de twee steekpartijen in Maastricht afgelopen donderdag waarbij twee mensen om het leven kwamen. Daarom is een nieuwe oproep gedaan of mensen die meer informatie hebben, zich willen melden.
Copyright (c) 2017, NU
Powered by RSSlib