NU - Algemeen
Oud-premier Wim Kok (80) overleden
Oud-premier en oud-PvdA-leider Wim Kok is overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. Kok overleed zaterdag in zijn woonplaats Amsterdam op tachtigjarige leeftijd in aanwezigheid van zijn vrouw Rita, kinderen en kleinkinderen. 
Ajax blijft in spoor PSV dankzij moeiteloze winst in Heerenveen
Ajax geeft ook na de negende speelronde in de Eredivisie vijf punten toe op PSV. De Amsterdammers wonnen de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen probleemloos met 0-4 en blijven daarmee in het spoor van de koploper.
Verdachte (28) meldt zich na vondst dode man (80) in Den Haag
Een 28-jarige man uit Den Haag is zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een tachtigjarige plaatsgenoot. De man had zich gemeld op een politiebureau en werd vastgezet en zal worden verhoord. De tachtigjarige man werd zaterdagmiddag gevonden in een woning aan de Gaslaan.
Verstappen in actie bij Grand Prix VS
Wat gaat er zondag in ieder geval gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 21 oktober 2018.
Reacties op het overlijden van Wim Kok
Oud-premier Wim Kok is zaterdag op tachtigjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartkwaal. Minister-president Rutte noemt Kok "een man om naar op te kijken".
Vooruitblik F1: 'Best mogelijk dat Hamilton Schumacher evenaart'
Verslaggevers Joost Nederpelt en Mark Leene blikken vooruit op de Grand Prix van Amerika. Wordt het kampioenschap dit weekend beslist of kan Vettel het feestje van Hamilton nog verstoren?
Profiel: Kok vond middenweg tussen sociaaldemocratie en liberalisme
Oud-premier en oud-PvdA-leider Wim Kok is zaterdag op tachtigjarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Als minister-president vond de vakbondsman Kok een weg tussen 'zijn' sociaaldemocratie en het liberalisme.
Koploper PSV boekt kinderlijk eenvoudige zege op FC Emmen
Koploper PSV heeft zaterdagavond in de Eredivisie een kinderlijk eenvoudige overwinning geboekt op FC Emmen. De Eindhovenaren waren in het Philips Stadion met 6-0 te sterk voor de laagvlieger.
Meer dan 130 doden door verkiezingsgeweld Afghanistan
De eerste verkiezingen in acht jaar in Afghanistan gaan gepaard met veel geweld en organisatorische chaos. De regering meldt zaterdag dat tot dusver zeker 130 mensen zijn omgekomen door aan de verkiezingen gerelateerd geweld.
Twee tieners gewond door omvallen springkussen in Brabants Esbeek
Twee kinderen zijn zaterdag gewond geraakt door het omvallen van een springkussen in de Brabantse plaats Esbeek. Het tweetal is naar een ziekenhuis gebracht.
Copyright (c) 2018, NU
Powered by RSSlib