NU - Algemeen
Nog twee verdachten opgepakt voor aanslag Manchester
De Britse politie heeft opnieuw twee mannen opgepakt in het kader van haar onderzoek naar de bomaanslag van maandagavond in Manchester. 
United draagt Europa League op aan slachtoffers aanslag Manchester
Manchester United heeft woensdag de gewonnen Europa League opgedragen aan de slachtoffers van de aanslag op maandag in de Engelse stad. In de eindstrijd was de United met 2-0 te sterk voor Ajax.
Zweefvliegtuigje komt neer in bosperceel bij Malden
In het Gelderse Malden is donderdagochtend een zweefvliegtuigje gecrasht. De inzittenden zijn niet gewond geraakt.
Ajax verliest Europa League-finale van Manchester United
Ajax is er niet in geslaagd de Europa League te winnen. De Amsterdammers verloren woensdagavond in de finale in Stockholm met 2-0 van Manchester United.
Nieuwe zorgplannen VS zorgen voor 23 miljoen extra onverzekerden
Onder de nieuwe Amerikaanse zorgwet zullen in 2026 23 miljoen Amerikanen extra onverzekerd zijn vergeleken bij de huidige wetgeving.
Braziliaans leger beschermt overheidsgebouwen na gewelddadig protest
Braziliƫ heeft het leger ingezet om overheidsgebouwen te beschermen, nadat een demonstratie tegen pensioenshervormingen in hoofdstad Brasilia woensdag uit de hand liep.
LAKS ontving minder klachten over examens dan vorig jaar
De examenklachtenlijn van het LAKS is gesloten en ontving dit jaar minder klachten dan in 2016. Wel kwam er een recordaantal klachten binnen over het examen Nederlands vwo. 
Centrum Amsterdam snel en rustig leeggelopen na nederlaag Ajax
Nadat Ajax in de finale van de Europa League in Stockholm met 2-0  is verslagen door Manchester United, is de overvolle Amsterdamse binnenstad woensdagavond langzaam leeggelopen.
Openbaar Ministerie maakte fouten rond ontsnapping verdachte
Bij de ontsnapping tijdens het vervoer van een vuurwapengevaarlijke gedetineerde in Rotterdam in januari zijn forse fouten gemaakt. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) heeft dat woensdag aan de Tweede Kamer gemeld.
Britse politie arresteert opnieuw meerdere verdachten aanslag Manchester
De Britse autoriteiten hebben woensdag opnieuw meerdere personen gearresteerd vanwege de zelfmoordaanslag in Manchester. Er zijn nu in totaal zeven personen opgepakt voor mogelijke betrokkenheid. 
Copyright (c) 2017, NU
Powered by RSSlib