Radiostation Toevoegen
 

Bent u de eigenaar van een radiostation en wilt u graag met uw radio op Knups komen te staan? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe goede radiostations om toe te voegen aan onze collectie.

 

Wegens het grote aantal verzoeken dat wij krijgen voor het toevoegen van een radio aan onze radiopagina, stellen wij wel bepaalde eisen voordat u een plek krijgt op onze radio pagina.

 

  • Statistieken
    Graag zouden wij een overzicht van het aantal bezoekers van uw website en/of het aantal luisteraars van uw radio tegemoet zien.
  • Logo
    Wij beschikken niet over de middelen om logo's voor de radio's te maken. Bij een aanmelding is het dan ook nodig een logo (van het liefste 96 bij 66 pixels) mee te sturen.
  • Windows Media Player
    De uitleg over onze radio pagina is gebaseerd op Windows Media Player. Daarnaast is dit ook de meest gebruikte media speler. Wij voegen alleen WMP listen URLs toe.

 

Om uw radio station toegevoegd te krijgen op onze radio pagina neemt u contact met ons op via het contact formulier, of rechtstreeks naar het algemene e-mail adres. Klik hier om naar de contact pagina te gaan.