Informatie over Onslaught: Toren Verdedigen
 

Toren verdedigen, Onslaught, een erg verslavend en misschien ook nog wel lastig spel. Zeker de eerste paar keren zal het je niet helemaal lukken, maar na een beetje oefening gaat het steeds beter.

 

Elke ronde komen er voorwerpen langsrijden over het weggetje, deze moet je proberen kapot te schieten. Elke ronde worden deze voorwerpen weer wat sterker en zijn ze lastiger te verslaan.

 

Je hebt keuze uit een aantal wapens en deze wapens kun je ook weer verbeteren. In het begin is het een beetje lastig om uit te voeten te komen met het spel, maar het is erg verslavend. Veel plezier!

 
Onslaught: Toren Verdedigen
 

 
Uitleg en tips
 

Dit is een vrij lastig, maar wel heel erg verslavend en leuk spel om te spelen. Zoals de naam al doet vermoeden, het is de bedoeling om je toren te verdedigen. Ook wij hebben dit spel uitvoerig gespeeld en getest en zijn erg ver gekomen. Hieronder zullen we onze ervaringen en tips met Toren Verdedigen met jullie delen. Het spel heet officieel Onslaught, maar op Knups noemen wij het Toren verdedigen. Als je al begonnen bent met het spel, dit is de pauze knop om het spel te pauzeren, zodat je dit rustig kunt lezen. Je kunt met dezelfde knop het spel weer verder spelen:

Pauzeknop Onslaught

 

Dit is de toren die je moet verdedigen:

De Toren

Het doel van het spel is vrij simpel, zorg dat de aanvallers NIET in de buurt komen van je toren. Je ziet dat er een aantal poppetjes in de toren zijn, welgeteld 10 stuks. Er mogen niet meer dan 10 aanvallers in je toren komen dus. Bij elke aanvaller die je toren bereikt, gaat er een poppetje weg. Als ze alle 10 verslagen zijn, heb je verloren. Wat je moet doen om dat tegen te gaan: Je toren verdedigen!

 

Als eerste zul je een veld moeten uitkiezen waar je je toren gaat verdedigen. Hier komt dus ook meteen onze eerste tip: kies voor het Onslaught veld Penta:

Penta Onslaught

In dit veld komen de aanvallers meerdere keren langs je wapens, waardoor het dus langer duurt om bij de toren te komen en jij meer kans hebt om ze te verslaan.

 

Het verdedigen van de toren doe je door middel van wapens. Links onderaan kun je met de pijltjes een leuk wapen uitkiezen:

Kies een wapen

We gaan niet alles voorkauwen, maar we geven wel een paar handige tips. Zet niet je hele veld vol met wapens, maar zet er een paar neer. Deze wapens kun je namelijk upgraden, sterker maken. Hier komen we zo op terug. Het handigste is met toren verdedigen om te beginnen met het wapen wat je hierboven ook ziet. Cannon, $10, welke je op een willekeurige plek kan neerzetten. Voor elke aanvaller die je vermoord krijg je geld. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer geld je krijgt. Met dit geld kun je weer nieuwe wapens kopen, of nog beter: Je wapens beter maken: upgraden.

Dit upgraden van je wapens doe je door op het gewenste wapen te klikken, dan zie je onderaan een balkje met 3 dingen die je kunt upgraden: Damage, Range en Rate, wat betekent: Schade, schietafstand, en snelheid.

Damage, Range, Rate

- Hoe hoger de damage, hoe meer schade je wapen aanbrengt per schot

- Hoe hoger de range, hoe verder een wapen kan schieten

- Hoe hoger de rate, hoe sneller het wapen kan schieten

 

Tip: Zorg voor een paar wapens, denk aan een stuk of 6 wapens, en upgrade deze wapens. Dit is vaak effectiever als een heel veld vol met "slechte" wapens.

Tip: Het kan gebeuren dat je veel moet wachten totdat de volgende lading aanvallers eraan komt, daarvoor zit er rechtsonderaan een knop "Next Wave", als je daar op klikt komt de volgende golf met aanvallers:

Next Wave

 

Als je verder in het spel toren verdedigen komt, zullen er steeds meer wapens beschikbaar zijn. Hoe vaker je Onslaught speelt, hoe beter het zal lukken. Na een tijdje zul je je eigen tactiek ontwikkelen om je toren te verdedigen. Als je iets mist in deze uitleg over toren verdedigen kun je contact met ons opnemen. Veel succes!