Informatie over Goldminer: Goudmijn spel
 

Je werkt in de goudmijn en moet met het takel apparaat de stukken goud, zakken en diamanten omhoog te krijgen. Probeer niet de stenen mee naar boven te nemen, deze zijn heel weinig waard.

 

Door op het pijltje naar beneden te drukken gaat je kabel naar beneden. Met het pijltje omhoog gooi je een dynamiet naar beneden.

 

Zorg dat je elk level zoveel mogelijk geld verdient om door te gaan naar het volgende level. Succes!

 
GoldMiner: Goudmijn Spel
 

 
Uitleg en tips
 

GoldminerMet het goudmijn spel bestuur je een mannetje met een baard, die bovenaan met een grijpwagentje staat om al het waardevols naar boven te halen. Door op het juiste moment op het pijltje naar beneden te drukken, gaat het grijphaakje naar beneden. Probeer niet de stenen te pakken, die zijn niet zo veel waard. Over Goldminer zullen we hieronder het één en ander uitleggen en wat tips geven.

 

Het is voornamelijk de bedoeling om goud te pakken, en later zelfs diamanten. In een nog verder stadium zullen er ratten lopen met diamanten, wat moeilijker is om te pakken. Diamanten zijn meer waard als goud, dus als er diamanten en goud in het spel zitten, ga eerst voor de diamanten.

Diamant

 

Je hebt elke ronde maar een minuut de tijd, en als je na een minuut je "Goal" (linksboven) bereikt hebt, kun je door naar het volgende level. Tussen de levels door kun je een aantal handige dingen kopen van het verdiende geld in Goldminer. Hieronder een aantal dingen met Nederlandse uitleg die je kunt kopen in het goudmijn spel:

 

Dinamiet GoldminerDe dinamiet is erg handig om te hebben. Het gebeurd namelijk wel eens dat je per ongeluk een hele zware steen naar boven tilt. Om te voorkomen dat je kostbare tijd verliest gooi je een dinamiet staaf naar beneden. Dit doe je door op het pijltje omhoog te drukken. De steen verdwijnd en je kunt weer verder met Goudmijnen. De dinamietstaaf is geldig voor meerdere levels.

 

Klavertje 4 GoldminerTijdens de levels zijn er naast goud en diamanten ook zakken te vinden. Het is onbekend wat er in zo'n zak zit en of het veel waard is. De ene keer is het veel waard, de andere keer niks. Als je het klavertje vier koopt heb je meer kans dat er wat waardevols in de zakken zit. Het klavertje vier is helaas maar één level geldig.

 

Diamand Polish GoldminerMet deze "Diamand Polish" zijn de diamanten die je in het level ontvangt extra veel waard. Meestal wel 50% van de normale waarde! Helaas is deze ook maar voor één level geldig.

 

Sterktedrank Goudmijn spelMet deze sterkte drank zal het goudmijnen veel sneller gaan. Door deze sterktedrank zullen de dingen veel sneller omhoog komen. Helaas is ook deze maar voor één level geldig.

 

Stenenboek GoldminerAls je dit stenenboek koopt, zijn alle stenen die je naar boven haalt iets meer waard. Je krijgt niet echt heel veel meer, maar het boek is vaak ook niet zo duur. Ook dit geld maar voor één level.